Van hart tot hart, liefdevolle aandacht, zingeving, laagdrempelig.

Activiteiten

Hatha Yoga op maandagavond

Je hoeft niet lenig, slank of zweverig te zijn om yoga te doen, wel enthousiast.
Door yoga ontspan je en krijg je meer energie. Ervaar het zelf en doe mee!

Lesdag:
Maandagavond van 19.45 – 21.00 uur

Kosten:
per periode, gemiddeld € 8,50 per les
proefles: gratis

Begeleiding:
Mariska Drinóczy is een gediplomeerd yogadocente met ruime leservaring. Ze is opgeleid tot Hathayogadocent en meditatiebegeleider bij de Blikopener in Tilburg (2004-2007). Deze docentenopleiding is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Mariska is al bijna 25 jaar beoefenaar van yoga.

Voor meer info en/of aanmelden:
mdrinoczy@hotmail.com
06 – 48 80 31 40

Tai Chi – Qi Gong op dinsdagochtend

In de parken in China zie je dagelijks jong en oud bezig met bewegen. Sommigen beoefenen een aaneensluitende serie van bewegingen (Tai chi), anderen zijn bezig met enkelvoudige oefeningen (Qi gong ). Wat ze ook beoefenen, het zijn altijd rustige bewegingen die zelfs zittend gedaan kunnen worden.

De Qi gong bestaat uit enkelvoudige oefeningen en soms een serie oefeningen die bij elkaar horen. Deze oefeningen zijn altijd voor het behoud en de verbetering van de gezondheid, omdat ze ervoor zorgen dat de energiestroom in het lichaam goed op gang blijft.
Er zijn talloze specifieke oefeningen voor de diverse gezondheidsklachten, zoals astma, reuma, rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijnen, suikerziekte, hoge- en lage bloeddruk, overgangsklachten, enz.
Door Tai chi en Qi gong te beoefenen kan een ziekteproces tot stilstand worden gebracht en er kan zelfs sprake zijn van grote vooruitgang. In China zijn er ziekenhuizen waar mensen genezen door dagelijks met Tai chi en Qi gong te oefenen.
Tai chi en Qi gong is voor alle leeftijden een goede methode om gezondheid te behouden en te verbeteren, zelfs als u niet lang of niet kunt staan (of in een rolstoel zit).

Aanbevolen:
Ruimvallende kleding, liefst van natuurlijk materiaal, dikke sokken of sloffen zonder hak en voetbed.

Lesdag:
Dinsdagochtend van 9.30-10.30 uur

Kosten:
€ 87,50 per 10 lessen
Proefles mogelijk op afspraak.
Instromen mogelijk.

Voor meer info en/of opgeven:

Enokija – Kracht van Eenheid
Joke van Nyendaal
Tel: 013-571 25 43 of 06-29227115
joke@enokija.nl,
www.enokija.nl

Hatha Yoga op dinsdagochtend

Beweging als ingang voor verstilling van de geest, het motto van Manifesta. 

Yoga is een prachtige vorm om uit het hoofd, in het lijf te komen.

Naast de fysieke versterking, creëert yoga rust in de geest.

Manifesta biedt verschillende yogavormen, individueel of in kleine groepjes van max. 10 deelnemers,nmet invloeden vanuit hatha yoga, poweryoga, yin yoga en meditatie.

Yoga is fijn voor lichaam en geest, ook als je al wat ouder bent.

Manifesta biedt toegankelijke yogalessen aan voor mensen  die graag de spieren en gewrichten soepel willen houden.

Naast fysieke oefeningen wordt er aandacht besteed aan mindfulness, ademhaling, ontspanning en meditatie.

Na de les staat de koffie en thee klaar.                 

Dinsdag         

11:00 – 12:00 YOGA                               

De Rode Amaryllis, Tilburg Noord   

Voor meer info en aanmelding:
Tamara van Nunen
www.manifestatilburg.nl

Hatha Yoga op dinsdagavond

Als je fitter, soepeler en evenwichtiger wilt worden, dan is yoga iets voor jou.
Iedereen kan yoga doen. Wil je dit ervaren, kom dan meedoen en ontdek hoeveel energie yoga je kan geven.

Tijdens mijn lessen beoefen je yoga-houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

Lesdag:
Dinsdagavond van 19.30-20.45 uur.
Je kunt je altijd opgeven voor een proefles.

Kosten:
Per les betaal je € 8,50  en dit wordt per 10 lessen vooruit overgemaakt.

Begeleiding:
Géa Poels is al vele jaren beoefenaar van yoga.
Zij heeft de Hathayoga docenten-opleiding bij de Blikopener in Tilburg gevolgd.

Voor meer info en/of aanmelden:
geapoels@hotmail.com
tel. 06-33878540

Hatha Yoga op donderdagochtend

De oefeningen zijn geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden, want je kunt elke oefening op je eigen manier uitvoeren. Tegelijkertijd werk je aan je gezondheid, je houding en je ontspanning. Daardoor kunnen klachten als hoofdpijn, nek- en schouderpijn, rugklachten, maar ook slaap- of zenuwstoornissen verbeteren of verdwijnen.

Je oefent in een prettige ruimte en een fijne groep. Na de les is er vrijblijvend tijd voor een kop thee of koffie.

Lesdag:

Iedere donderdag van 10.30-11.30 uur m.u.v. schoolvakanties.

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. Meld je alstublieft wel van tevoren aan.

Voor meer info:

Yoga & T’ai Chi Instituut ‘de Boog’
Thomas Leder
t 013 – 5 35 37 46

info@deboogyoga.nl

www.deboogyoga.nl

Praktijk HeartLight Healing

Healing – Board of Knowledge – Board of Angels
Een healing is een energetische behandeling waarbij ik gebruik maak van White Time healingenergie. Dit is een ontspannende en transformerende energie die helpt blokkades, ziektes, pijn, stress en traumatische gebeurtenissen te helen. Alle klachten met een lichamelijke en psychische achtergrond kunnen worden behandeld.
Universal White Time Healing ondersteunt het proces van loslaten van depressie, burn-out, angsten, eenzaamheid, emotionele trauma’s en verslavingen. Het helpt je bij het loslaten van belemmerende patronen.

Energiesysteem in balans
Belastende informatie uit vorige levens en uit je huidige leven wordt uit de ‘zielenurn’ en de chakra’s verwijderd. Hierdoor wordt het makkelijker om belemmerende patronen los te laten. Het hele energiesysteem wordt gereinigd en in balans gebracht. De lichaamscellen krijgen hun originele, gezonde trilling weer terug. Belemmerende energetische verbindingen
tussen jou en anderen worden verwijderd, zodat je vrij bent om je eigen leven te leiden.

Lagen afpellen
Informatie en ervaringen uit dit leven en uit vorige levens zitten als schillen om ons heen. Deze energetische lagen kunnen een belemmering vormen voor je dagelijkse leven en spirituele ontwikkeling. Als de belemmerende energie uit vorige levens is verwijderd, kan dat als een bevrijding ervaren worden. Je bent dan beter in staat om oude patronen te veranderen en meer vanuit je ware zelf te leven.

Lichamelijke klachten
De White Time energie bevordert het genezingsproces van lichamelijke klachten en ernstige ziektes. De healingen kunnen samen gaan met reguliere, medische behandelingen. Bij bijvoorbeeld chemotherapie en operaties bevordert en verkort de healing het genezingsproces en wordt de pijn verlicht.

Board of Knowledge en Board of Angels
Ook word je spiritueel geopend via de Board of Knowledge. De Board of Knowledge verwijdert grote emotionele en spirituele blokkades en zorgt dat je spiritueel kunt groeien in precies de goede richting voor jou. Het verwijdert trauma-energie, waardoor je het leven lichter gaat ervaren. Je kunt beter contact maken met je hoger bewustzijn en meer gebruik maken van jouw oorspronkelijke helderziende en helderwetende waarneming. Ook werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels. Daardoor raakt de healing alle aspecten van jouw ziel en word je geopend voor een dieper contact met jouw spirituele begeleiders. De Board of Knowledge en de Board of Angels geven je veel kracht in het dagelijkse leven en een impuls aan jouw spirituele
ontwikkeling.

Reading
Tijdens de behandeling ‘lees’ ik informatie uit chakra’s en de aura over vorige levens, het verleden en de huidige situatie. Eventueel bespreken we aan de hand daarvan de te nemen stappen in de toekomst. Een reading geeft inzicht over de thema’s en bestemming van je ziel.

Coaching
Na het verwijderen van energetische ballast is het makkelijker om naar je zelf en je huidige situatie te kijken. Je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien. De uitdagingen in je leven blijven, maar je kunt leren om daar op een bevredigende en unieke manier mee om te gaan. Dan ben je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar ben je schepper van je eigen leven. Als je meer dan 3 healingen hebt ontvangen, kan coaching een groter gedeelte van de sessie innemen.
Meer informatie over de coaching vind je op www.heartlightheailng.nl

 

Wat gebeurt er tijdens een consult?
Eerst bespreken we jouw vraag en klachten. Daarna ontvang je
individuele symbolen van de Board of Knowledge en de Board of Angels. Dan ga je liggen op de behandeltafel. Ik stem af op mijn spirituele begeleiders die samen met mij behandelen. Vervolgens ‘kijk’ ik helderziend wat op dat moment geheald dient te worden. Eerst leg ik mijn handen op je lichaam zodat je in een diepe ontspanning komt. Daarna ga ik verder werken om chakra’s en de aura te reinigen, koorden en trauma- energie te verwijderen en de energielijnen te balanceren. Als
het van toepassing is kijk ik naar vorige levens en wat het effect is op jouw huidige leven. Ik vraag een laatste zegening en boodschap voor jou van de engelen. Ik sluit de heling af met gronding en bescherming.
Daarna bespreken we jouw ervaring en vertel ik wat ik ‘gezien’ heb. Ik geef informatie over je levensbestemming, eventueel over vorige levens en ik beantwoord jouw vragen.

Duur
Voor het totaal reinigen en balanceren van het energiesysteem zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten en achtergrond. Soms is één behandeling genoeg om weer energetisch in balans te komen.
Draag tijdens de sessie geen rode kleding, dat houdt de healingsenergie tegen.

Tarieven in de praktijk
Healing (incl. Board of Knowledge en reading) 90 minuten: € 137. Nadat we een afspraak gemaakt hebben, stuur ik per e-mail een factuur. Consulten in de praktijk dienen uiterlijk 7 dagen voor de afspraak per bank betaald te worden. Jouw plek is definitief gereserveerd nadat de betaling ontvangen is.

Als je een afspraak wilt maken of als je vragen over de healing hebt, kun je contact met mij opnemen:
Annecha Haans
annechaheartlight@gmail.com
www.heartlighthealing.nl

Cursus Board of Knowledge

 (( 

CURSUS BOARD OF KNOWLEDGE

Wil je spiritueel verder groeien?
De Board of Knowledge is misschien wel de meest efficiënte manier om spiritueel te openen. De Board of Knowledge gaat veel verder dan healing en geeft een enorme impuls aan je spirituele groei.
Deze unieke kennis geeft je de gelegenheid om mensen te openen, zodat ze spiritueel kunnen groeien in de juiste richting. De Board of Knowledge verwijdert grote spirituele blokkades. Er kan steeds opnieuw mee gewerkt worden, en elke keer weer helpt het mensen om door te groeien naar wat het beste voor hen is en in de richting die hen het verst brengt naar de totale spirituele verlichting. De Board versterkt wat iemand al weet en kan. Het werkt op spiritueel, maar ook op fysiek, emotioneel en mentaal gebied en heeft een positief effect op alle gebeurtenissen in je dagelijkse leven.

Heilige kennis
De Board of Knowledge (Wand der Kennis) is afkomstig van een universele tempel met 5 wanden met op iedere wand 36 heilige symbolen. In het universum werd deze kennis altijd al gebruikt en sinds 2009 wordt het op aarde gedeeld. In de spirituele evolutie van de aarde worden wij geopend om steeds meer vanuit ons ware zelf en in het bewustzijn van liefde en eenheid te leven. De Board of Knowledge geeft ons de prachtige gelegenheid om ons verder te openen en ons spirituele proces te ondersteunen en te verlichten.

Board of Knowledge 1 t/m 5
Er bestaan 5 Boards en allen zijn ze een stap naar meer verlichting. Board 1 heeft effect op het fysieke lichaam, het chakrasysteem, de aura en het DNA. Board 2 heeft effect op het emotionele en psychologische vlak. Het werkt op het emotionele lichaam en de ziel, waardoor trauma-energie uit het huidige leven en vorige levens wordt gereinigd. Board 3 bereikt alle lagen van de ziel en geest. Board 4 heeft een goddelijke kwaliteit en Board 5 is het ultieme en heilige deel en versterkt de werking van de andere Boards.

Trauma-energie
De Board of Knowledge reinigt trauma-energie in het energiesysteem. Angsten, pijn en andere negatieve emoties worden verzacht of helemaal opgelost, zonder dat het trauma en de herinnering eraan gewist worden. Het reinigen van het trauma heeft een positief effect op het leven van de persoon en zuivert de ziel en de tijdlijn.
De Board of Knowledge is geen healingvorm, maar heeft vaak hetzelfde effect, omdat de persoon zich blijer en lichter voelt na een Boardsessie.

Ieder heeft een uniek pad
De intelligentie van de Board of Knowledge zoekt de juiste symbolen met de meest optimale werking voor die persoon. Als Boardgever kun je mensen spiritueel openen, maar je kunt geen spirituele richting aangeven. Iedereen heeft zijn/haar eigen spirituele reis en die kan heel anders zijn dan jij voor die persoon in gedachten hebt. Het maakt niet uit waar iemand staat in het leven. Of een persoon nu weinig of veel stappen gezet heeft in diens spirituele ontwikkeling, de Board zal iemand brengen naar een hogere kwaliteit van zichzelf. De Board kan nooit verkeerd gebruikt worden, verwijderde blokkades kunnen niet terugkeren.

Boardgever worden
De Board geeft je grenzeloze mogelijkheden om anderen, maar ook jezelf spiritueel steeds verder te openen en zal je helderziendheid doen toenemen. Als je als healer werkt, zal de Board het effect van jouw healing vergroten.
Een Boardgever ontwikkelt een eigen unieke verbinding met de Board of Knowledge.
De Board of Knowledge opent de lagen van de ziel op alle bestaansniveaus. Niet alleen op het aardse niveau en dat van vorige levens, maar ook op het niveau wat wij als mensen niet kunnen begrijpen.
Nooit eerder heb ik ervaren dat ik in alle lagen van mijn ziel geopend werd. Ik ervaar dat de energie in elke vezel van mij aanwezig is en via mij werkt op mijn omgeving, ook als ik niet aan het werk ben. Het opent niet alleen anderen, maar ook mij, steeds weer. De Board is als een gids die voelbaar aanwezig is en mij de weg wijst op mijn spirituele pad.

Cursus Board of Knowledge 1 & 2
Je leert intuïtief te werken met Board 1 en 2 en leert de betekenis van de symbolen. Je leert hoe je de Board op afstand kunt geven en hoe je mensen kunt beschermen met de Board. Je ontvangt kennis over de achtergrond van de Board of Knowledge, de spirituele evolutie van de aarde, het ontstaan van de ziel, spirituele blokkades en het nieuwe chakrasysteem.
Je leert hoe je de Board kunt geven aan individuen, groepen mensen, dieren, de natuur, gebeurtenissen, landen, stenen en mineralen.
Er worden initiaties gegeven, waardoor je met deze heilige kennis kunt werken. Een vooropleiding is niet nodig. Iedereen die zich aangetrokken voelt kan Boardgever worden. Na deze cursus kun je ook de cursusdelen 3, 4 en 5 volgen.

 

Board of Knowledge 3
Board of Knowledge 3 is een deel van de Heilige Stroom (the Holy Flow).
Board of Knowledge 3 opent Tijd en Ruimte en maakt het mogelijk om spiritueel dieper te openen en deze openingen te manifesteren in Tijd en Ruimte. Het reikt verder dan Tijd en Ruimte, waardoor het enorme transformaties teweeg kan brengen, voor individuen, de hele mensheid, de Aarde, het Universum en Alles.
Board 3 bereikt alle bestaansniveaus van de ziel en kan het leven van een persoon echt veranderen.

Als je als Boardgever verder wilt groeien op je spirituele pad is dit een logische stap voor jou. Jouw spirituele groei gaat verder op een dieper niveau.

De cursus
Board 3 heeft een kaart met 36 symbolen. Nu ga je leren over de verborgen tekens.
De inhoud van de cursus is uitgebreider dan de cursus Board 1&2.
Je kunt met Board 3 mensen verder laten groeien in meditatie-initiaties en upgrades. Er zijn upgrades voor een boost in spirituele ontwikkeling, het openen van de hogere chakra’s en helderziendheid. Al dit werk kun je ook voor jezelf en op afstand doen.

Ook kun je werken voor alle situaties en gebeurtenissen in het verleden en in de toekomst, de natuur, dieren, Moeder Aarde, het Universum, etc. Ook kun je met Board 3 aan het menselijk groepsbewustzijn werken. Het is heel krachtig om dit tegelijkertijd met meerdere Boardgevers te doen.
Je leert Boardwater maken, waarmee je jezelf, anderen en de wereld kunt ondersteunen in specifieke thema’s.
Via meditaties kun je jouw verbinding met de verschillende Boards sterker maken.

Data:
Vrijdag en zaterdag 28 en 29 juni 2024 (Board 3)
Vrijdag en zaterdag 12 en 13 juli Board 1+2
Vrijdag en zaterdag 13 en 14 september Board 1+2

van 10.00-18.00 uur

Kosten: € 795, inclusief cursusboek, initiaties, sheets met symbolen, geluidsopnamen van de meditaties, diploma, koffie, thee, koek, soep.

 

Aanmelden en meer informatie: Annecha Haans
annechaheartlight@gmail.com
www.heartlighthealing.nl

Cursus Board of Angels

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit dan die van ons en is een onderdeel van de Board of Knowledge.
Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle
verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de Blauwe Creatie te vinden zijn.
Deze engelen en deze cursus zijn uniek. Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig.
Dit is iets wat nooit eerder op aarde werd geleerd. Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie is het nodig om met de Heilige Engelen van Licht samen te werken in onze realiteit. Met hun zachte healing en tedere energie ondersteunen zij ons en ons werk voor anderen en de wereld. We worden gekoesterd door de zachte energie van de Heilige Engelen van Licht. Ook de engelen en iedereen van ons universum en Blauwe Creatie worden door hen omhelsd en geholpen.

De energie en de tekens van Board of Angels hebben een prachtige zachtheid. Deze zachtheid zit ook in de kracht, kwaliteit en werking van de cursus. Wat je in de cursus leert kun je op veel manieren gebruiken. Als gever van de Board of
Angels kun je je laten meenemen in de prachtige wereld van de engelen. Dit gebeurt via initiaties, healing, meditaties, upgrades, ceremonies en via het maken van engelenwater.
De energie van de Board of Angels geef je met de puurheid en waarheid van je hart. Met een zachte, heilige omhelzing zorg je voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend. Deze cursus geeft jou fantastische mogelijkheden om spiritueel verder te openen. Als gever werk je aan je eigen spiritualiteit, groei en ontwikkeling als nooit tevoren!

Data:
Vrijdag/zaterdag 19 en 20 april 2024 van 10.00 – 18.00 uur

Kosten:
 € 850, incl. cursusboek, initiaties, kaart met 36 tekens, opnamen van de meditaties, koffie, thee, koek en soep.

Aanmelden en meer informatie:
Annecha Haans,
annechaheartlight@gmail.com
www.heartlighthealing.nl

Cursus Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een bijzonder krachtige en liefdevolle manier om blokkades, ziektes, pijn, stress en trauma’s los te laten. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens. Het aanpakken van oude emoties en informatie in je energiesysteem ondersteunt het proces van het loslaten van je oude zelf en het worden van degene die je werkelijk bent.

Universal White Time Healing kan gebruikt worden voor jezelf, mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties. Degenen die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig en diep ontspannend.

Zou je zelf ook meer rust, harmonie en innerlijke kracht in jouw leven willen ervaren? Dan biedt deze cursus jou daarvoor voldoende technieken. Ook kun je zelf mensen gaan begeleiden met Universal White Time Healing. Steeds meer mensen kiezen voor White Time Healing vanwege de energie, niet zozeer omdat ze anderen healing willen geven. White Time energie is de energie van de Nieuwe Tijd. De aarde ondergaat een spirituele evolutie en wij resoneren mee. White Time Healing geeft je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

HOE WERKT HET?

White Time, Witte Tijd, is verleden, heden en toekomst in één unit. De energie gaat naar het moment vlak voor de oorsprong van de klacht. Het haalt de oorzaak weg, de pijn uit het heden en het verloop van de klacht of ziekte in de toekomst. White Time energie stemt als het ware de snaren in de cellen. Daar waar disbalans is, brengt het de oorspronkelijke harmonie terug. White Time Healing werkt ook op de emotionele lagen. Daardoor helpt het je oude emoties los te laten en schokkende ervaringen te verwerken. Het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van zijn: gezond en in vrede zijn met jezelf.

DE CURSUS

Als jij je verder persoonlijk en spiritueel wilt ontwikkelen en vanuit je hart met mensen wilt werken, dan is deze cursus geschikt voor jou. Je leert veel verschillende technieken waarmee chakra’s, de aura en organen in balans worden gebracht en worden gereinigd. Je leert ook hoe je meer liefde en bewustzijn in je dagelijkse leven kunt brengen.

Er zijn vier levels. Na ieder level word je healingkracht sterker en ben je steeds beter in staat om mensen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied te begeleiden. Je kiest zelf hoeveel cursussen je volgt. Een aantal weken na iedere cursus wordt een terugkomworkshop georganiseerd.

CURSUS LEVEL 1

Je maakt kennis met de White Time filosofie en jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron wordt geopend. Spirituele blokkades worden verwijderd, waardoor je meer gebruik kunt maken van intuïtieve waarneming en gevoelens. De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je en geven inzichten.

Je leert:
· contactbehandeling van jezelf en anderen
· schoonmaken van de aura
· balanceren van de chakra’s
· afstandsbehandeling
· de Golden Movement, deel 1
· de kennis toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je steeds     meer wordt wie je bent
· en nog veel meer…

DATA  Level 1 (2 dagen)
Vrijdag en zaterdag 17 en 18 mei 2024
Vrijdag en zaterdag 23 en 24 augustus 2024
Vrijdag en zaterdag 20 en 21 december 2024
Tijd: van 10.00-18.00 uur

DATA Level 2 (2 dagen)
Vrijdag en zaterdag 14 en 15 juni 2024
Vrijdag en zaterdag 11 en 12 oktober 2024
Tijd: van 10.00-18.00 uur

Zie voor data level 3 en 4 www.heartlighthealing.nl

KOSTEN
€ 350,00 inclusief diploma, 3 initiaties, cursusboek, soep, koffie en thee.

Meer informatie?
Annecha Haans

www.heartlighthealing.nl

 

 

 

Privé consulten Systemisch Coachen

 

 

Als individuen dragen we soms onbewust de lasten, patronen of problemen van onze ouders of voorouders, wat ons kan belemmeren in ons eigen leven.

Met systemisch werk (familie-opstellingen) maken we veel zichtbaar en voelbaar. Het geeft je inzicht in verstrikkingen, overgenomen patronen en overtuigingen. Door deze patronen zichtbaar te maken en te helen,  ontstaat er letterlijk en figuurlijk meer ruimte in jezelf en het geeft ook nog eens ontspanning.

Als heldervoelend coach sta ik naast je in het ‘wetende veld’ om je op liefdevolle wijze te begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen. 
In één enkele sessie kan er al ontzettend veel geheeld worden. 

Ter kennismaking bied ik klanten van de Rode Amaryllis de mogelijkheid aan om een sessie te ervaren voor €55,- (i.p.v. €75,-) Een sessie duurt tussen de 45 - 60 minuten. 

Om een afspraak te maken, stuur een bericht naar info@manifestatilburg.nl of naar 06-46731054

Liefs, 
Tamara van Nunen
Manifesta Tilburg 
www.manifestatilburg.nl

 

 

Shaken


Ratu Bagus bio-energetische meditatie ” Shaken”

Een unieke, energetische ervaring. Jezelf ontdekken, je levenskracht ervaren, zijn wie je ben.

Wat is shaken?

Je laat je lichaam ritmisch schudden op muziek. Je ogen zijn open en gefocust. Je merkt dat je het warm krijgt, je energie gaat stromen, je voelt waar je blokkades zitten en je schudt erdoorheen. Het is een helende weg en helpt je dichter bij je ziel te komen, bij wie je werkelijk bent.

Wie is Ratu Bagus?

Ratu Bagus is een energiemeester uit Bali, die over uitzonderlijke helende krachten beschikt. Hij heeft een ashram in Bali, waar mensen van over de hele wereld naar toe komen voor genezing, om zichzelf te leren kennen, om meer geluk en vrijheid te ervaren.
Lees meer over hem op www.ratubagus.com

Data:
Zaterdagen:  2 september / 7 oktober / 4 november / 2 december 2023

Tijd: 13.30-17.00 uur ( inloop vanaf 13.00 uur )

Kosten:
€ 10,00, incl. thee

Voor meer informatie en aanmelden:
Karin van Gorp

karinvangorp8@gmail.com

T 06-28815207

Bijeenkomsten genezende energieën

 

 

Als instrument van Boven geeft Corné Smeulders energieën vanuit de kosmos door, die kunnen helpen fysieke en psychische pijnen te verzachten of te helen.
Kosmische energieën kunnen uw leven verbeteren en veranderen. Deze oerkracht werkt positief op alle aanwezigen. 

Tijdens de bijeenkomst zit men op stoelen, op ruime afstand van elkaar. Corné loopt rond en voorziet iedere aanwezige van de energie die hij/zij nodig heeft. Dat doet hij door met zijn handen in jouw aura te werken. Hij hoeft hiervoor niets van je te weten. De kosmos weet wat jij nodig hebt en zorgt dat het bij jou terecht komt.
De één voelt meer dan de ander, omdat niet iedereen hetzelfde is. Je hoeft maar te komen zitten en te voelen wat er gebeurt.

Data 2024
zaterdag 22 juni van 11.00-12.00 uur (aanmelden t/m 20 juni)
zaterdag 27 juli van 11.00-12.00 uur (aanmelden t/m 27 juli)

zaterdag 31 augustus van 11.00-12.00 u (aanmelden t/m 29 aug.)
zaterdag 28 september van 11.00-12.00 u (aanmelden t/m 26 sept)
zaterdag 19 oktober van 11.00-12.00 u (aanmelden t/m 17 okt.)
zaterdag 23 november van 11.00-12.00 u (aanmelden t/m 21 nov.)
zaterdag 14 december van 11.00-12.00 u ( aanmelden t/m 12 dec.)

Later aanmelden is soms op aanvraag nog mogelijk.

U wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Kosten: € 15,00

Aanmelden is noodzakelijk en kan via:

De Rode Amaryllis:
contact@de-rode-amaryllis.nl  / 013 455 2819

Corné Smeulders
www.watmissenwij.nl

Zielenschouwen

Privé-consulten Zielenschouwen

Zielenschouwen betekent letterlijk een kijkje in de ziel nemen. Onze ziel bevat informatie uit al onze levens, maar helaas kan daar niet iedereen zomaar bij.

Door het gericht stellen van vragen kunnen we met de antwoorden ons leven weer vlot trekken. Als niets je meer kan helpen, kunnen de antwoorden afkomstig van je ziel wel voor de gewenste doorbraak zorgen.

Via jouw Hoge Zelf neem ik contact op met de informatie die zich in jouw ziel verborgen houdt. Dit doe ik zonder dat jij daarbij aanwezig bent. De antwoorden bespreek ik dan achteraf met je in een persoonlijk consult in de zaal van De Rode Amaryllis. Gewoonlijk is één consult voldoende om weer een heel eind vooruit te kunnen in je ontwikkeling. 

Ben je nieuwsgierig geworden of dit jou ook kan helpen? Neem dan contact op met Monic Doevendans.

Sinds 2003 ben ik eigenaresse van De Rode Amaryllis, maar mijn praktijk in zielenschouwen bestaat al sinds 1983.
Lees voor meer info ook de kennismakingsblog op deze website.

De kosten voor een consult van een uur zijn € 65,-

Je kunt mij bellen of mailen:

013 455 28 19
contact@de-rode-amaryllis.nl

Privé behandelingen Kosmische Healing

Als instrument van boven geeft Corné Smeulders energieën vanuit de kosmos door, die kunnen helpen fysieke en psychische pijnen te verzachten of te helen.
U zit hiervoor op een stoel, terwijl Corné in uw aura werkt.
Een behandeling duurt ca. 45-60 minuten en kost € 40.

U kunt hiervoor een afspraak maken met De Rode Amaryllis,
contact@de-rode-amaryllis.nl

Medium

 

 

Mediumschap gaat over verbinden. Verbinden met jezelf, met anderen of met de geestenwereld. Verbinden is dus een belangrijk onderdeel van het mediumschap.

Er zal afgestemd worden op jou als persoon, maar ook op de geestenwereld. Door het mediumschap bieden we hen uit de wereld van de overledenen nog een mogelijkheid om iets te vertellen.

Ik heb in de afgelopen jaren mogen ontdekken, dat wij als mens de capaciteit bezitten om ons bewustzijn te verruimen en meer waar te nemen dan wat we met onze fysieke ogen kunnen zien.

Data 2024
Vrijdagmiddag 26 januari
U kunt tussen 13.00 en 17.00 uur een privé consult inplannen.

Kosten: € 30 voor een consult van maximaal een uur

Aanmelden bij Annemarie Raaijmakers:
neeltje65@gmail.com

 

Ademwerk

 

 

 

Stap uit het denken en kom in het voelen..

 
In het leven worden we allemaal geconfronteerd met interne weerstanden en steeds terugkerende patronen. 
Gevormd door conditionering van de maatschappij, oud trauma, omstandigheden in het gezin van herkomst, niet werkende relaties, kortom door het leven! 
In deze workshop ruimen we deze interne weerstanden op waardoor inzicht ontstaat in onze terugkerende patronen.
 
Verbonden Ademhalen
 
Door meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. Tijdens de ademsessie gaan we op zoek naar plekken in je lichaam waar je adem blokkeert, waar je geen nieuw leven toelaat. Het is een fysieke detox en een energetische ontlading tegelijk. De ingang die we kiezen is dus zeer fysiek en werkt uitermate goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten. Het lichaam liegt nooit, iedereen kan dit! Na het opruimen van jouw interne weerstanden kun je volledig vrij het leven ontvangen. 
Dat is de flow waar we allemaal naar verlangen. 
Het ademwerk wordt begeleid door ondersteunende muziek die je door jouw proces heen begeleidt. Hierna wordt een rustperiode ingelast om jouw beademde systeem de ruimte te geven zich te herschikken. 

Dit is het moment waarop men opnieuw de mogelijkheden van het leven inziet en tot verfrissende inzichten.

Reserveer nu: info@manifestatilburg.nl

 Kosten individuele sessie: €95,-  

 

Voor meer info:
Tamara van Nunen, info@manifestatilburg.nl 

Wie de mensen kent, heeft verstand. Wie zichzelf kent, is verlicht.

– Lau-Tse

Contact

 

Adres

Leharstraat 120

5011 KD Tilburg

Contact

+31 (0)13 455 28 19

contact@de-rode-amaryllis.nl

Openingstijden winkel

vrijdag 12.00 – 17.00 uur

zaterdag 12.00 – 17.00 uur

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden?