Selecteer een pagina

Van hart tot hart, liefdevolle aandacht, zingeving, laagdrempelig.

Activiteiten

Hatha Yoga op maandagavond

Je hoeft niet lenig, slank of zweverig te zijn om yoga te doen, wel enthousiast.
Door yoga ontspan je en krijg je meer energie. Ervaar het zelf en doe mee!

Lesdag:
Maandagavond van 20.15 – 21.30 uur

Kosten:
per periode, gemiddeld € 8,50 per les
proefles: gratis

Begeleiding:
Mariska Drinóczy is een gediplomeerd yogadocente met ruime leservaring. Ze is opgeleid tot Hathayogadocent en meditatiebegeleider bij de Blikopener in Tilburg (2004-2007). Deze docentenopleiding is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. Mariska is al bijna 25 jaar beoefenaar van yoga.

Voor meer info en/of aanmelden:
mdrinoczy@hotmail.com
06 – 48 80 31 40

Tai Chi – Qi Gong op dinsdagochtend

In de parken in China zie je dagelijks jong en oud bezig met bewegen. Sommigen beoefenen een aaneensluitende serie van bewegingen (Tai chi), anderen zijn bezig met enkelvoudige oefeningen (Qi gong ). Wat ze ook beoefenen, het zijn altijd rustige bewegingen die zelfs zittend gedaan kunnen worden.

De Qi gong bestaat uit enkelvoudige oefeningen en soms een serie oefeningen die bij elkaar horen. Deze oefeningen zijn altijd voor het behoud en de verbetering van de gezondheid, omdat ze ervoor zorgen dat de energiestroom in het lichaam goed op gang blijft.
Er zijn talloze specifieke oefeningen voor de diverse gezondheidsklachten, zoals astma, reuma, rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijnen, suikerziekte, hoge- en lage bloeddruk, overgangsklachten, enz.
Door Tai chi en Qi gong te beoefenen kan een ziekteproces tot stilstand worden gebracht en er kan zelfs sprake zijn van grote vooruitgang. In China zijn er ziekenhuizen waar mensen genezen door dagelijks met Tai chi en Qi gong te oefenen.
Tai chi en Qi gong is voor alle leeftijden een goede methode om gezondheid te behouden en te verbeteren, zelfs als u niet lang of niet kunt staan (of in een rolstoel zit).

Aanbevolen:
Ruimvallende kleding, liefst van natuurlijk materiaal, dikke sokken of sloffen zonder hak en voetbed.

Lesdag:
Dinsdagsochtend van 9.30-10.30 uur (wegens aanscherping van de coronamaatregelen vanaf 6 november 2021 tijdelijk gestopt)

Kosten:
€ 87,50 per 10 lessen
Proefles mogelijk op afspraak.
Instromen mogelijk.

Voor meer info en/of opgeven:

Enokija – Kracht van Eenheid
Joke van Nyendaal
Tel: 013-571 25 43 of 06-29227115
joke@enokija.nl,
www.enokija.nl

Hatha Yoga op dinsdagavond

Als je fitter, soepeler en evenwichtiger wilt worden, dan is yoga iets voor jou.
Iedereen kan yoga doen. Wil je dit ervaren, kom dan meedoen en ontdek hoeveel energie yoga je kan geven.

Tijdens mijn lessen beoefen je yoga-houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

Lesdag:
Dinsdagavond van 19.00-20.15 uur.
Je kunt je altijd opgeven voor een proefles.

Kosten:
Per les betaal je € 8,50  en dit wordt per 10 lessen vooruit overgemaakt.

Nieuwjaarsactie 2020
Nieuwe cursisten betalen in januari 2020 € 20 voor 4 lessen.

Begeleiding:
Géa Poels is al vele jaren beoefenaar van yoga.
Zij heeft de Hathayoga docenten-opleiding bij de Blikopener in Tilburg gevolgd.

Voor meer info en/of aanmelden:
geapoels@hotmail.com
tel. 06-33878540

Tai Chi op dinsdagavond

Tai Chi en Qi Gong komen uit de Chinese bewegingsleer en zijn gericht op de algehele gezondheid en verbetering daarvan. In China zijn veel mensen op straat en in de parken dagelijks bezig met deze bewegingen, die daar al eeuwen bekend zijn en hun waarde voor de gezondheid bewezen hebben.

De bewegingen worden met rust en aandacht uitgevoerd. Ze zijn makkelijk aan te leren, kunnen zittend gedaan worden en kunnen vele klachten helpen te verbeteren, zoals:

• Hartklachten, diabetes, reuma, fibromyalgie, CVS
• Het ontspannen en soepel worden van de spieren en gewrichten
• Het verminderen van koude in handen en voeten
• Een verbetering en verdieping van de ademhaling
• Een verbetering van de balans
• Beter in- en doorslapen
• Verminderen van stress

Lesdag:
Dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur
Instromen mogelijk.

Kosten: € 87,50 per 10 lessen
U kunt vrijblijvend een proefles meedoen en ervaren wat de Tai Chi – Qi Gong voor u doet.

Voor meer info en/of opgeven:
Enokija – Kracht van Eenheid
Joke van Nyendaal
Tel: 013-571 25 43 of 06-29227115
joke@enokija.nl,
www.enokija.nl

Hatha Yoga op donderdagochtend

De oefeningen zijn geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden, want je kunt elke oefening op je eigen manier uitvoeren. Tegelijkertijd werk je aan je gezondheid, je houding en je ontspanning. Daardoor kunnen klachten als hoofdpijn, nek- en schouderpijn, rugklachten, maar ook slaap- of zenuwstoornissen verbeteren of verdwijnen.

Je oefent in een prettige ruimte en een fijne groep. Na de les is er vrijblijvend tijd voor een kop thee of koffie.

Lesdag:

Iedere donderdag van 10.30-11.30 uur m.u.v. schoolvakanties.

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. Meld je alstublieft wel van tevoren aan.

Voor meer info:

Yoga & T’ai Chi Instituut ‘de Boog’
Thomas Leder
t 013 – 5 35 37 46

info@deboogyoga.nl

www.deboogyoga.nl

Praktijk HeartLight Healing

Healing – Board of Knowledge – Board of Angels
Een healing is een energetische behandeling waarbij ik gebruik maak van White Time healingenergie. Dit is een ontspannende en transformerende energie die helpt blokkades, ziektes, pijn, stress en traumatische gebeurtenissen te helen. Alle klachten met een lichamelijke en psychische achtergrond kunnen worden behandeld.
Universal White Time Healing ondersteunt het proces van loslaten van depressie, burn-out, angsten, eenzaamheid, emotionele trauma’s en verslavingen. Het helpt je bij het loslaten van belemmerende patronen.

Energiesysteem in balans
Belastende informatie uit vorige levens en uit je huidige leven wordt uit de ‘zielenurn’ en de chakra’s verwijderd. Hierdoor wordt het makkelijker om belemmerende patronen los te laten. Het hele energiesysteem wordt gereinigd en in balans gebracht. De lichaamscellen krijgen hun originele, gezonde trilling weer terug. Belemmerende energetische verbindingen
tussen jou en anderen worden verwijderd, zodat je vrij bent om je eigen leven te leiden.

Lagen afpellen
Informatie en ervaringen uit dit leven en uit vorige levens zitten als schillen om ons heen. Deze energetische lagen kunnen een belemmering vormen voor je dagelijkse leven en spirituele ontwikkeling. Als de belemmerende energie uit vorige levens is verwijderd, kan dat als een bevrijding ervaren worden. Je bent dan beter in staat om oude patronen te veranderen en meer vanuit je ware zelf te leven.

Lichamelijke klachten
De White Time energie bevordert het genezingsproces van lichamelijke klachten en ernstige ziektes. De healingen kunnen samen gaan met reguliere, medische behandelingen. Bij bijvoorbeeld chemotherapie en operaties bevordert en verkort de healing het genezingsproces en wordt de pijn verlicht.

Board of Knowledge en Board of Angels
Ook word je spiritueel geopend via de Board of Knowledge. De Board of Knowledge verwijdert grote emotionele en spirituele blokkades en zorgt dat je spiritueel kunt groeien in precies de goede richting voor jou. Het verwijdert trauma-energie, waardoor je het leven lichter gaat ervaren. Je kunt beter contact maken met je hoger bewustzijn en meer gebruik maken van jouw oorspronkelijke helderziende en helderwetende waarneming. Ook werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels. Daardoor raakt de healing alle aspecten van jouw ziel en word je geopend voor een dieper contact met jouw spirituele begeleiders. De Board of Knowledge en de Board of Angels geven je veel kracht in het dagelijkse leven en een impuls aan jouw spirituele
ontwikkeling.

Reading
Tijdens de behandeling ‘lees’ ik informatie uit chakra’s en de aura over vorige levens, het verleden en de huidige situatie. Eventueel bespreken we aan de hand daarvan de te nemen stappen in de toekomst. Een reading geeft inzicht over de thema’s en bestemming van je ziel.

Coaching
Na het verwijderen van energetische ballast is het makkelijker om naar je zelf en je huidige situatie te kijken. Je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien. De uitdagingen in je leven blijven, maar je kunt leren om daar op een bevredigende en unieke manier mee om te gaan. Dan ben je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar ben je schepper van je eigen leven. Als je meer dan 3 healingen hebt ontvangen, kan coaching een groter gedeelte van de sessie innemen.
Meer informatie over de coaching vind je op www.heartlightheailng.nl.

Kinderen
Kinderen hebben veel baat bij een energetische behandeling. Vaak is één behandeling al genoeg tegen slapeloosheid en angsten. Verder worden goede resultaten behaald bij spanningen, faalangst, hooggevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen en concentratie, boosheid, verdriet en
eenzaamheid. De behandelingen hebben een zeer ondersteunende en balancerende werking op kinderen met ADHD en autisme. Vaak is de wereld voor kinderen overweldigend en worden ze steeds van hun stuk gebracht. Met een eenvoudige oefening leer ik ze bij hun eigen kracht te blijven.

Wat gebeurt er tijdens een consult?
Eerst bespreken we jouw vraag en klachten. Daarna ontvang je
individuele symbolen van de Board of Knowledge en de Board of Angels. Dan ga je liggen op de behandeltafel. Ik stem af op mijn spirituele begeleiders die samen met mij behandelen. Vervolgens ‘kijk’ ik helderziend wat op dat moment geheald dient te worden. Eerst leg ik mijn handen op je lichaam zodat je in een diepe ontspanning komt. Daarna ga ik verder werken om chakra’s en de aura te reinigen, koorden en trauma- energie te verwijderen en de energielijnen te balanceren. Als
het van toepassing is kijk ik naar vorige levens en wat het effect is op jouw huidige leven. Ik vraag een laatste zegening en boodschap voor jou van de engelen. Ik sluit de heling af met gronding en bescherming.
Daarna bespreken we jouw ervaring en vertel ik wat ik ‘gezien’ heb. Ik geef informatie over je levensbestemming, eventueel over vorige levens en ik beantwoord jouw vragen.

Duur
Voor het totaal reinigen en balanceren van het energiesysteem zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten en achtergrond. Soms is één behandeling genoeg om weer energetisch in balans te komen.
Draag tijdens de sessie geen rode kleding, dat houdt de healingsenergie tegen.

Tarieven in de praktijk
Healing (incl. Board of Knowledge en reading) 75 minuten: € 105, kind t/m 18 jaar € 95
Betaling
Nadat we een afspraak gemaakt hebben, stuur ik per e-mail een factuur. Consulten in de praktijk dienen uiterlijk 7 dagen voor de afspraak per bank betaald te worden. Jouw plek is definitief gereserveerd nadat de betaling ontvangen is.

Als je een afspraak wilt maken of als je vragen over de healing hebt, kun je contact met mij opnemen:
Annecha Haans
annechaheartlight@gmail.com.
www.heartlighthealing.nl

Cursus Board of Knowledge

CURSUS BOARD OF KNOWLEDGE

Wil je spiritueel verder groeien?
De Board of Knowledge is misschien wel de meest efficiënte manier om spiritueel te openen. De Board of Knowledge gaat veel verder dan healing en geeft een enorme impuls aan je spirituele groei.
Deze unieke kennis geeft je de gelegenheid om mensen te openen, zodat ze spiritueel kunnen groeien in de juiste richting. De Board of Knowledge verwijdert grote spirituele blokkades. Er kan steeds opnieuw mee gewerkt worden, en elke keer weer helpt het mensen om door te groeien naar wat het beste voor hen is en in de richting die hen het verst brengt naar de totale spirituele verlichting. De Board versterkt wat iemand al weet en kan. Het werkt op spiritueel, maar ook op fysiek, emotioneel en mentaal gebied en heeft een positief effect op alle gebeurtenissen in je dagelijkse leven.

Heilige kennis
De Board of Knowledge (Wand der Kennis) is afkomstig van een universele tempel met 5 wanden met op iedere wand 36 heilige symbolen. In het universum werd deze kennis altijd al gebruikt en sinds 2009 wordt het op aarde gedeeld. In de spirituele evolutie van de aarde worden wij geopend om steeds meer vanuit ons ware zelf en in het bewustzijn van liefde en eenheid te leven. De Board of Knowledge geeft ons de prachtige gelegenheid om ons verder te openen en ons spirituele proces te ondersteunen en te verlichten.

Board of Knowledge 1 t/m 5
Er bestaan 5 Boards en allen zijn ze een stap naar meer verlichting. Board 1 heeft effect op het fysieke lichaam, het chakrasysteem, de aura en het DNA. Board 2 heeft effect op het emotionele en psychologische vlak. Het werkt op het emotionele lichaam en de ziel, waardoor trauma-energie uit het huidige leven en vorige levens wordt gereinigd. Board 3 bereikt alle lagen van de ziel en geest. Board 4 heeft een goddelijke kwaliteit en Board 5 is het ultieme en heilige deel en versterkt de werking van de andere Boards.

Trauma-energie
De Board of Knowledge reinigt trauma-energie in het energiesysteem. Angsten, pijn en andere negatieve emoties worden verzacht of helemaal opgelost, zonder dat het trauma en de herinnering eraan gewist worden. Het reinigen van het trauma heeft een positief effect op het leven van de persoon en zuivert de ziel en de tijdlijn.
De Board of Knowledge is geen healingvorm, maar heeft vaak hetzelfde effect, omdat de persoon zich blijer en lichter voelt na een Boardsessie.

Ieder heeft een uniek pad
De intelligentie van de Board of Knowledge zoekt de juiste symbolen met de meest optimale werking voor die persoon. Als Boardgever kun je mensen spiritueel openen, maar je kunt geen spirituele richting aangeven. Iedereen heeft zijn/haar eigen spirituele reis en die kan heel anders zijn dan jij voor die persoon in gedachten hebt. Het maakt niet uit waar iemand staat in het leven. Of een persoon nu weinig of veel stappen gezet heeft in diens spirituele ontwikkeling, de Board zal iemand brengen naar een hogere kwaliteit van zichzelf. De Board kan nooit verkeerd gebruikt worden, verwijderde blokkades kunnen niet terugkeren.

Boardgever worden
De Board geeft je grenzeloze mogelijkheden om anderen, maar ook jezelf spiritueel steeds verder te openen en zal je helderziendheid doen toenemen. Als je als healer werkt, zal de Board het effect van jouw healing vergroten.
Een Boardgever ontwikkelt een eigen unieke verbinding met de Board of Knowledge.
De Board of Knowledge opent de lagen van de ziel op alle bestaansniveaus. Niet alleen op het aardse niveau en dat van vorige levens, maar ook op het niveau wat wij als mensen niet kunnen begrijpen.
Nooit eerder heb ik ervaren dat ik in alle lagen van mijn ziel geopend werd. Ik ervaar dat de energie in elke vezel van mij aanwezig is en via mij werkt op mijn omgeving, ook als ik niet aan het werk ben. Het opent niet alleen anderen, maar ook mij, steeds weer. De Board is als een gids die voelbaar aanwezig is en mij de weg wijst op mijn spirituele pad.

Cursus Board of Knowledge 1 & 2
Je leert intuïtief te werken met Board 1 en 2 en leert de betekenis van de symbolen. Je leert hoe je de Board op afstand kunt geven en hoe je mensen kunt beschermen met de Board. Je ontvangt kennis over de achtergrond van de Board of Knowledge, de spirituele evolutie van de aarde, het ontstaan van de ziel, spirituele blokkades en het nieuwe chakrasysteem.
Je leert hoe je de Board kunt geven aan individuen, groepen mensen, dieren, de natuur, gebeurtenissen, landen, stenen en mineralen.
Er worden initiaties gegeven, waardoor je met deze heilige kennis kunt werken. Een vooropleiding is niet nodig. Iedereen die zich aangetrokken voelt kan Boardgever worden. Na deze cursus kun je ook de cursusdelen 3, 4 en 5 volgen.

Data: 18+19 februari 2022 /  11+12 november 2022
Tijd: 10.00-18.00 uur

Kosten: € 695 ( als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 795 ) inclusief cursusboek, initiaties, sheets met symbolen, geluidsopnamen van de meditaties, diploma, koffie, thee, koek, soep.

Board of Knowledge 3
Board of Knowledge 3 is een deel van de Heilige Stroom (the Holy Flow).
Board of Knowledge 3 opent Tijd en Ruimte en maakt het mogelijk om spiritueel dieper te openen en deze openingen te manifesteren in Tijd en Ruimte. Het reikt verder dan Tijd en Ruimte, waardoor het enorme transformaties teweeg kan brengen, voor individuen, de hele mensheid, de Aarde, het Universum en Alles.
Board 3 bereikt alle bestaansniveaus van de ziel en kan het leven van een persoon echt veranderen.

Als je als Boardgever verder wilt groeien op je spirituele pad is dit een logische stap voor jou. Jouw spirituele groei gaat verder op een dieper niveau.

De cursus
Board 3 heeft een kaart met 36 symbolen. Nu ga je leren over de verborgen tekens.
De inhoud van de cursus is uitgebreider dan de cursus Board 1&2.
Je kunt met Board 3 mensen verder laten groeien in meditatie-initiaties en upgrades. Er zijn upgrades voor een boost in spirituele ontwikkeling, het openen van de hogere chakra’s en helderziendheid. Al dit werk kun je ook voor jezelf en op afstand doen.

Ook kun je werken voor alle situaties en gebeurtenissen in het verleden en in de toekomst, de natuur, dieren, Moeder Aarde, het Universum, etc. Ook kun je met Board 3 aan het menselijk groepsbewustzijn werken. Het is heel krachtig om dit tegelijkertijd met meerdere Boardgevers te doen.
Je leert Boardwater maken, waarmee je jezelf, anderen en de wereld kunt ondersteunen in specifieke thema’s.
Via meditaties kun je jouw verbinding met de verschillende Boards sterker maken.

Data: Er is nog geen datum bekend.
Tijd: 10.00-18.00 uur

Kosten: € 695 (als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 795), inclusief cursusboek, diploma, initiaties, sheets met symbolen, geluidsopnamen van de meditaties, diploma, koffie, thee, koek, soep

Aanmelden en meer informatie: Annecha Haans
info@heartlighthealing.nl, www.heartlighthealing.nl

Cursus Board of Angels

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit dan die van ons en is een onderdeel van de Board of Knowledge.
Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle
verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de Blauwe Creatie te vinden zijn.
Deze engelen en deze cursus zijn uniek. Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig.
Dit is iets wat nooit eerder op aarde werd geleerd. Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie is het nodig om met de Heilige Engelen van Licht samen te werken in onze realiteit. Met hun zachte healing en tedere energie ondersteunen zij ons en ons werk voor anderen en de wereld. We worden gekoesterd door de zachte energie van de Heilige Engelen van Licht. Ook de engelen en iedereen van ons universum en Blauwe Creatie worden door hen omhelsd en geholpen.

De energie en de tekens van Board of Angels hebben een prachtige zachtheid. Deze zachtheid zit ook in de kracht, kwaliteit en werking van de cursus. Wat je in de cursus leert kun je op veel manieren gebruiken. Als gever van de Board of
Angels kun je je laten meenemen in de prachtige wereld van de engelen. Dit gebeurt via initiaties, healing, meditaties, upgrades, ceremonies en via het maken van engelenwater.
De energie van de Board of Angels geef je met de puurheid en waarheid van je hart. Met een zachte, heilige omhelzing zorg je voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend. Deze cursus geeft jou fantastische mogelijkheden om spiritueel verder te openen. Als gever werk je aan je eigen spiritualiteit, groei en ontwikkeling als nooit tevoren!

Data:
Vrijdag/zaterdag 15 en 16 april 2022

Kosten:
€ 750 ( als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 850  ) incl. cursusboek, initiaties, kaart met 36 tekens, opnamen van de meditaties, koffie, thee, koek en soep.

Aanmelden en meer informatie:
Annecha Haans, www.heartlighthealing.nl

Cursus Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een bijzonder krachtige en liefdevolle manier om blokkades, ziektes, pijn, stress en trauma’s los te laten. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens. Het aanpakken van oude emoties en informatie in je energiesysteem ondersteunt het proces van het loslaten van je oude zelf en het worden van degene die je werkelijk bent.

Universal White Time Healing kan gebruikt worden voor jezelf, mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties. Degenen die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig en diep ontspannend.

Zou je zelf ook meer rust, harmonie en innerlijke kracht in jouw leven willen ervaren? Dan biedt deze cursus jou daarvoor voldoende technieken. Ook kun je zelf mensen gaan begeleiden met Universal White Time Healing. Steeds meer mensen kiezen voor White Time Healing vanwege de energie, niet zozeer omdat ze anderen healing willen geven. White Time energie is de energie van de Nieuwe Tijd. De aarde ondergaat een spirituele evolutie en wij resoneren mee. White Time Healing geeft je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

HOE WERKT HET?

White Time, Witte Tijd, is verleden, heden en toekomst in één unit. De energie gaat naar het moment vlak voor de oorsprong van de klacht. Het haalt de oorzaak weg, de pijn uit het heden en het verloop van de klacht of ziekte in de toekomst. White Time energie stemt als het ware de snaren in de cellen. Daar waar disbalans is, brengt het de oorspronkelijke harmonie terug. White Time Healing werkt ook op de emotionele lagen. Daardoor helpt het je oude emoties los te laten en schokkende ervaringen te verwerken. Het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van zijn: gezond en in vrede zijn met jezelf.

DE CURSUS

Als jij je verder persoonlijk en spiritueel wilt ontwikkelen en vanuit je hart met mensen wilt werken, dan is deze cursus geschikt voor jou. Je leert veel verschillende technieken waarmee chakra’s, de aura en organen in balans worden gebracht en worden gereinigd. Je leert ook hoe je meer liefde en bewustzijn in je dagelijkse leven kunt brengen.

Er zijn vier levels. Na ieder level word je healingkracht sterker en ben je steeds beter in staat om mensen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied te begeleiden. Je kiest zelf hoeveel cursussen je volgt. Een aantal weken na iedere cursus wordt een terugkomworkshop georganiseerd.

CURSUS LEVEL 1

Je maakt kennis met de White Time filosofie en jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron wordt geopend. Spirituele blokkades worden verwijderd, waardoor je meer gebruik kunt maken van intuïtieve waarneming en gevoelens. De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je en geven inzichten.

Je leert:
· contactbehandeling van jezelf en anderen
· schoonmaken van de aura
· balanceren van de chakra’s
· afstandsbehandeling
· de Golden Movement, deel 1
· de kennis toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je steeds     meer wordt wie je bent
· en nog veel meer…

DATA  Level 1   ( 2 dagen )

Vrijdag en zaterdag 10 en 11 december 2021
Vrijdag en zaterdag 19 en 20 augustus 2022
Vrijdag en zaterdag 14 en 15 oktober 2022

Tijd: van 10.00-18.00 uur

KOSTEN

€ 299,00 als je 4 weken voor aanvang van de cursus je aanmeldt, daarna € 350,00 inclusief diploma, 3 initiaties, cursusboek, soep, koffie en thee.

Meer informatie?

Annecha Haans 06 – 232 700 22
info@heartlighthealing.nl
www.heartlighthealing.nl

 

 

 

Familieopstellingen

Of we willen of niet, we zijn allemaal deel van een familie. Patronen die we meenemen vanuit ons gezin van herkomst kunnen zowel positief als belemmerend werken. We zijn onszelf vaak niet bewust welke invloed onze familiegeschiedenis op ons heeft.

Treft iemand in een familie een bepaald lot, dan werkt dat direct door op de overige familieleden. Fundamentele gebeurtenissen ten aanzien van leven en dood die in de familie niet verwerkt zijn, kunnen leiden tot lichamelijke en/of geestelijke klachten. Dit kan soms generaties lang doorwerken.

Hoe werkt een familieopstelling?

Na een inventarisatie van de vraag en het verkennen van de achtergrondgegevens van de familie van herkomst, wordt de deelnemer gevraagd om met behulp van representanten familieleden een plaats in de ruimte te geven. Dit wordt intuïtief gedaan. De vertegenwoordigers van de familieleden gaan ervaren wat het is om deze plek binnen het systeem in te nemen.
Het bijzondere is, dat de representanten dezelfde gevoelens en onderlinge verhoudingen gaan ervaren als de oorspronkelijke leden van de familie.
Door met respect en aandacht te kijken naar wat er is, levert dit voor de deelnemer verrassende informatie op, die kan helpen emoties onder ogen te zien en een plek te geven. Vervolgens helpt de begeleider bij het vinden van een nieuw evenwicht, wat helend werkt en kracht geeft.

Bij welke vragen of thema’s kan een familieopstelling een antwoord geven?

– bij een langer durend depressief gevoel
– bij herhaaldelijk of lang durende conflicten met familieleden,           partner, kinderen of collega’s
– bij onbegrepen lichamelijke en psychische klachten
– bij patronen die zich generaties lang herhalen
– bij onverwerkte rouw
– bij een aanhoudend gevoel nergens bij te horen
– bij problemen met het opbouwen van een langdurige                         partnerrelatie
– als het echt niet wil lukken om in je persoonlijk leven of beroep      dat te bereiken wat je graag wil
– bij schuldgevoelens die je niet kunt plaatsen
– als je het moeilijk vindt je te verbinden

 Data:

Zondag 10 oktober 2021 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 9 januari 2022 van 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 120 voor een opstelling. Geinteresseerden die een keer willen meedoen betalen € 15 ( dus zonder opstelling te doen).

Door wie?
De workshops worden georganiseerd door MaTOPOS. “Topos” is het Griekse woord voor plek en “Ma” is het Franse woord voor mijn. Het innemen van je eigen plek met alles wat erbij hoort, is een belangrijk uitgangspunt bij familieopstellingen. Soms verlaten mensen hun plek of nemen hun plek niet in. Of ze nemen als het ware de plek van iemand anders over.

Ria Kuijpers heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen, zowel individueel als groepsgewijs in onderwijs, sociaal activeringsprojecten en loopbaanplanning.
Opleidingen: Pedagogische Academie, Nederlandse taal- en letteren.

Marleen Ghering
heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met name rondom werk.
Opleidingen: Pedagogische Academie, academie Mens en Arbeid.

Allebei:

Transactionele analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Systemisch werk bij Phoenix-opleidingen in Utrecht. Specialisaties in systemisch werk en lichaamswerk ( Ria) en individuele begeleiding ( Marleen).
Zij volgden master classes bij Hellinger, Grochowiak, Veenbaas, Veenbaas-Oomkes, Stefan Hausner, Albrecht Mahr, Ingrid Dijkstra, Judith Hemming, Bertold Ulsamer, Marianne Franken, Franz Ruppert, Daan van Kampenhout e.a.

Meer informatie en/of opgeven?
info@familieopstellingen-matopos.nl
Om mee te doen dient u wel volledig gevaccineerd te zijn.

Tip: Neem een paar warme sloffen / sokken mee, omdat schoenen buiten de zaal blijven.

Bijeenkomsten genezende energieën

Als instrument van Boven geef ik energieën vanuit de kosmos door, die kunnen helpen fysieke en psychische pijnen te verzachten of te helen.

Kosmische energieën kunnen uw leven verbeteren en veranderen. Deze oerkracht werkt positief op alle aanwezigen. De één voelt meer dan de ander, omdat niet iedereen hetzelfde is. U hoeft maar te komen zitten en te voelen wat er gebeurt.

Data 2021
vrijdag 3 december van 13.30-14.40 uur (geannuleerd)
zaterdag 18 december van 10.30-11.30 uur

U wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Kosten: € 15,00

Gezien de aard van de behandelingen zijn voorlopig alleen volledig gevaccineerden welkom (dit is dus een tijdelijke maatregel).

Aanmelden is noodzakelijk en kan via:
De Rode Amaryllis:
contact@de-rode-amaryllis.nl  / 013 455 2819

Corné Smeulders
www.watmissenwij.nl

Shaken

Ratu Bagus bio-energetische meditatie ” Shaken”
Een unieke, energetische ervaring. Jezelf ontdekken, je levenskracht ervaren, zijn wie je ben.

Wat is shaken?

Je laat je lichaam ritmisch schudden op muziek. Je ogen zijn open en gefocust. Je merkt dat je het warm krijgt, je energie gaat stromen, je voelt waar je blokkades zitten en je schudt erdoorheen. Het is een helende weg en helpt je dichter bij je ziel te komen, bij wie je werkelijk bent.

Wie is Ratu Bagus?

Ratu Bagus is een energiemeester uit Bali, die over uitzonderlijke helende krachten beschikt. Hij heeft een ashram in Bali, waar mensen van over de hele wereld naar toe komen voor genezing, om zichzelf te leren kennen, om meer geluk en vrijheid te ervaren.
Lees meer over hem op www.ratubagus.com

Data:

Zaterdagen:  4 september / 2 oktober / 6 november / 4 december 2021

Tijd: 13.30-17.00 uur ( inloop vanaf 13.00 uur )

Kosten:
€ 10,00, incl. thee

Voor meer informatie en aanmelden:
Karin van Gorp

karinvangorp@tele2.nl

T 06-28815207

Klankligconcert

Zet de tijd even stil in jezelf

Ervaar wat klank met je kan doen. Voel de sensatie in je lichaam. Luister naar rustgevende of juist prikkelende tonen, droom weg en geniet van de stilte in jezelf. Ik nodig je uit om met me mee te gaan op een klankreis.
Laat je meevoeren met de klanken voortgebracht door verschillende instrumenten waaronder klankschalen, gongdrum, oceandrum, ratels, koshi’s, rainstick en de stem.

Je bent van harte welkom!

Data :

Vrijdag  17 december 2021 (geannuleerd vanwege avondlockdown)
Vrijdag 28 januari / 4 maart / 22 april / 27 mei / 1 juli 2022

Tijd: 20.00-21.00 uur; vanaf 19.45 uur is de zaal open voor een kopje thee.

Prijs :
€ 20,00 incl. thee

Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Matrassen, kussens en dekens zijn aanwezig. Draag bij voorkeur comfortabele kleding.

 Voor meer info en/of opgeven :

De Rode Amaryllis
contact@de-rode-amaryllis.nl  of 013 – 455 2819.

Het klankligconcert wordt gegeven door Corrie Robben, gecertificeerd Soundfulness Klankwerker

Engelenworkshop

De ontmoeting met je persoonlijke engel is als een weerzien met een oude vriend. In jaren niet gezien, maar zo vertrouwd. Je engel is je raadgever, maatje en je leraar.

Het contact geeft je de mogelijkheid om spiritueel te groeien en brengt je dichter bij je bestemming.
In de workshop leer je door meditaties en oefeningen je voor te bereiden op een zo helder mogelijk contact met je engel. Ook maak je kennis met aartsengelen die je helpen op je levenspad. 

In deze workshop maak je contact met je persoonlijke engel en aartsengelen. Je onderzoekt de oorsprong van de blokkades in je hartchakra. Via engelenhealing wordt je hartchakra gereinigd en geheald.

Ik geef je individueel tekens van de Board of Knowledge en de Board of Angels die je helpen je hart verder te openen en spiritueel te groeien in de richting die bij jou past.

Tenslotte ontvang en geef je via aartsengel Raphaël een healing en reading. Bereid je voor op een intense en helende ervaring!

n deze tijd van grote veranderingen kunnen we spiritueel enorm groeien. Oude blokkades in je hart kunnen je spirituele ontwikkeling tegenhouden. Toch is er het verlangen om ons hart te openen om onvoorwaardelijke liefde te geven en te ontvangen.

In deze workshop wordt via healing van aartsengelen belemmerende energie verwijderd. Je hartchakra wordt gereinigd en geheald. Daardoor wordt de hartverbinding met je persoonlijke engel krachtiger.
Je ontvangt individueel symbolen van de Board of Knowledge die je helpen je hart verder te open en spiritueel te groeien in de richting die bij jou past. Bereid je voor op een intense en helende ervaring!

Data:
Er is nog geen datum bekend.

Kosten: € 57 incl. koffie, thee en koek.
Vanwege corona max. 7 deelnemers.

 Aanmelden en informatie:
Annecha Haans
www.heartlighthealing.nl

 

 

 

 

Tempel van helende liefde

Energetische groepshealing

Door Renata van Rijsoort en Jessica van Assen

Wie zijn wij:

Jessica ( 1979) heeft een achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener en werd tijdens haar studie aangetrokken door de holistische hulpverlening. Na haar opleiding is ze zich hierin gaan bijscholen. Daarbij werd ze vooral aangetrokken door de taal van symbolen en kleur. Ze heeft o.a. cursussen gevolgd in (aura soma) kleurentherapie, chakra leer en tarot.
Door ziekte is ze de afgelopen jaren aan bed gebonden geweest. Hieruit ontstond een meditatief en contemplatief leven. In deze tijd heeft ze de kennis en inzichten die ze al had, leren combineren met een meer intuïtieve benaderingswijze waaruit later een eigen vorm van healing is ontstaan.

Renata (1965)  is opgeleid als maatschappelijk werkster, waarbij ze zich is gaan specialiseren in vrouwenhulpverlening. Later heeft ze de beroepsopleiding tot spiritueel therapeut gevolgd. Vanaf 1998 tot 2014 had ze een praktijk aan huis voor psychosociale en spirituele therapie. Na een aanrijding in 1994 heeft ze langdurig te kampen gehad met fysieke beperkingen, die haar koers hebben beïnvloed. Beoefening van tai chi, qi gong en meditatie hielpen haar om zichzelf en haar gezin op de rit te houden. In 2015 is ze gescheiden en teruggekeerd naar Brabant. Intussen heeft ze de opleiding voor Touch for Matrix® gevolgd, waarin ze ontdekte hoe verwondering, plezier en healing samen kunnen gaan.

Onze wegen kruisten zich enkele jaren geleden en de individuele paden die we beliepen bleken overeenkomsten te hebben met elkaar. Onze zienswijze, visie en manier waarop we in het leven willen staan hebben veel raakvlakken. Van daaruit is de tempel van helende liefde ontstaan. Een plek waar we onze krachten bundelen en elkaar versterken. De groepssessies die we aanbieden zijn een samensmelting van onze persoonlijke werkwijze en onze gemeenschappelijke visie.

Wat kun je tijdens een groepssessie verwachten:

Bij aankomst mag je gaan zitten op een van de aanwezige matrassen (trek makkelijke kleding aan). We beginnen de bijeenkomst met een korte voorstelronde en een introductie van wat we gaan doen. Je schrijft je naam en je wens voor deze middag op een kaartje.

Wij komen om beurten bij je langs en helpen je contact te maken met het kwantumveld of de Bron. Zo noemen we het energieveld dat altijd om ons heen aanwezig is. Vanaf het moment dat je gaat liggen, hoef je niets te doen, enkel te ontvangen en te laten gebeuren wat er wil gebeuren. Het kan zijn dat er emoties, gedachten of herinneringen bij je boven komen. Die mogen er allemaal zijn. Je lichaam kan ook in beweging komen, dit is een natuurlijke reactie om te kunnen loslaten.

Wij zijn er in getraind om intuïtief aan te voelen wat er wil ontstaan. Regelmatig komen we bij iedereen langs en staan je bij in je proces. We sturen de energie op zachte wijze naar plekken waar aandacht nodig is en helpen energie af te voeren die mag gaan. Ter ondersteuning hiervan werken we met pendel, krachtvoorwerpen, symbolen, healing sticks en/of (edel)stenen. De sessie zal verder door ons begeleid worden door middel van kleur, geur en/of klank.

Aan het einde volgt een meditatie die de healing afsluit en je de ruimte geeft rustig terug te komen in het wakkere bewustzijn. Wanneer alles afgerond is, is er nog de mogelijkheid in de groep ervaringen te delen of vragen te stellen over wat je ervaren hebt.

De sessie worden gegeven op basis van energetische healing. Voor kinderen, zwangere vrouwen en mensen die zich psychisch/emotioneel onstabiel voelen zijn deze sessies niet geschikt. Mocht je twijfelen of een groepssessie iets voor jou is, neem dan van tevoren contact met ons op.

Data:
in verband met Corona zijn er voorlopig geen workshops gepland.

Investering: €  25 per persoon

Contact:
Inschrijven kan via Renata:
E-mail: info@liefdevolbewustzijn.nl of telefonisch: 06-12703647

Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Facebookpagina: Tempel van helende liefde
Website Jessica: www.boom-soma.nl
Website Renata: www.liefdevolbewustzijn.nl

Tarot voor beginners

 

Wil je graag kennismaken met de bijzondere wereld van Tarot? Meer weten over wat het nu eigenlijk is en wat je ermee kunt? Hoe je Tarot kaarten kunt leggen voor jezelf of vooranderen? Of twijfel je of een cursus iets voor jou zou kunnen zijn?
Dan is de workshop Tarot voor Beginners een goed begin!

In deze workshop leer je wat Tarot is en wat je ermee kunt. We behandelen in 2 dagdelen zowel de theorie als de praktijk van
de 78 Rider Waite Tarot kaarten en je gaat alvast een eerste Tarot legging doen! Zelf ontvang je ook een Tarot legging van een medecursist. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen of aanschaffen.

Wanneer?
Er is nog geen datum bekend.

Kosten:
De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost € 80,00 voor 2 dagdelen.

Esther van Heerebeek
Naast mijn cursussen en workshops op het gebied van Astrologie, Tarot en Numerologie, schrijf ik ook voor diverse landelijke bladen in Nederland en België wekelijks of maandelijks horoscopen.
Zo ben ik o.a. vaste huisastrologe van Veronica Magazine en Flair België. Ook voor deze media maak ik wekelijks of maandelijks een horoscoop of astrologisch artikel.

Voor meer informatie en/of aanmelden:
De Rode Amaryllis
contact@de-rode-amaryllis.nl
013 – 455 28 19

In verband met corona is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Mediumavond

 

Mediumschap gaat over verbinden. Verbinden met jezelf, met anderen of met de geestenwereld. Verbinden is dus een belangrijk onderdeel van het mediumschap en dat zal er op deze avond getoond worden, door o.a. een zelf meegebrachte bloem.

Er zal afgestemd worden op jou als persoon, maar ook op de geestenwereld. Door het mediumschap bieden we hen uit de wereld van de overledenen nog een mogelijkheid om iets te vertellen.

Het zijn ontroerende, liefdevolle en soms ook humorvolle avonden, waarin ik laat zien dat ook na het overlijden het leven verder gaat en dat onze dierbaren nog altijd bij ons zijn.

Ik heb in de afgelopen jaren mogen ontdekken, dat wij als mens de capaciteit bezitten om ons bewustzijn te verruimen en meer waar te nemen dan wat we met onze fysieke ogen kunnen zien.

Data:
Woensdagvond 10 november 2021 van 19.30-22.00 uur
Woensdagavond 15 december 2021 van 19.30-22.00 uur

Kosten: € 20 incl. koffie en thee
Maximum aantal deelnemers: 6

Aanmelden bij Annemarie Raaijmakers:
annemarie@nchaaren.nl

 

Transformation to wellbeing

 Healing by Shuning Li

Bevrijding van trauma’s. emotionele, mentale en fysieke klachten. Alles is energie, alles kan beinvloed worden door energie.
Deze healingsmethode is veelzijdig, maar ook een samenwerking. Daarom zul je hoogstwaarschijnlijk huiswerk meekrijgen, om jezelf te helen tussen de behandelingen door. Hierdoor wordt het traject van de behandelingen korter en efficienter. Uiteindelijk dient deze healingsmethode om te kunnen leven zoals je eigenlijk wilt.
Mijn grootste vreugde is te zien dat mensen vooruitgaan en vanuit hun licht gaan leven.

Laat mij van tevoren weten wat je wensen zijn, zodat ik het passende ‘gereedschap’ uit mijn ‘apotheek’ kan meenemen. Ik maak namelijk gebruik van verschillende methoden, zoals Universal White Time Healing, Board of Angels, Board of Knowledge, Gemstone Healing, Sound Healing, Energie Punten en zoveel meer. Ik volg wereldwijd opleidingen en creer inmiddels al mijn eigen methode.

Des te zuiverder en helderder je intentie is, des te beter zal het resultaat zijn.

 Je kunt mij bereiken op contact@transformationtowellbeing.com.
Ik werk op afspraak bij De Rode Amaryllis.

Tarief: € 75 voor een uur; € 90 voor 75 minuten en € 105 voor 90 minuten.

 

 

Wie de mensen kent, heeft verstand. Wie zichzelf kent, is verlicht.

– Lau-Tse

Contact

 

Adres

Leharstraat 120

5011 KD Tilburg

Contact

+31 (0)13 455 28 19

contact@de-rode-amaryllis.nl

Openingstijden winkel

Donderdag en vrijdag 12.00 - 18.00 uur

Zaterdag 11.00 - 17.00 uur

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden?

1 + 5 =