Nog voordat hooggevoeligheid een hot item werd, bleek tijdens een reading voor een jong meisje dat haar klachten het gevolg waren van een niet goed beschermde aura. Er werd in deze reading uitgelegd, dat er de komende decennia steeds meer mensen naar de aarde zouden komen met een aura die niet goed beschermd is. Theoretisch gezien is hun aura weliswaar tiptop in orde, maar niet voor de maatschappij waarin zij de eerste jaren moeten leven.
Zoals de meeste mensen wellicht weten, is de trilling van de aarde aan het veranderen. Deze wordt onder invloed van het Watermantijdperk langzaam opgetrokken. De kinderen die de laatste jaren worden geboren, leven het eerste deel van hun leven in een combi van Vissen- en Watermantijdperk en het laatste deel in het veel subtielere Watermantijdperk. Hun aura is al afgestemd op de hogere trilling van het Watermantijdperk.
Grofweg gezien heeft het Watermantijdperk omstreeks 1950 zijn intrede op de aarde gedaan. Daarna is het zich steeds meer gaan mengen met het huidige Vissentijdperk en is het rond 2050 volledig aanwezig.

Je kunt je afvragen waarom de geestelijke wereld deze nieuwetijdskinderen niet met een stevige aura naar de aarde stuurt en deze dan later in hun leven lichter maakt. Deze lichtere aura heeft wel degelijk een functie. Door de bijbehorende gevoeligheid zijn deze jongeren in staat om als wegbereiders voor de nieuwe tijd te fungeren. De overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk kan niet goed verlopen zonder deze pioniers. Hun gevoeligheid is al afgestemd op de lichtere energie. Behalve deze gevoeligheid dragen zij ook veel speciale kwaliteiten in zich die bij de nieuwe tijd horen. Zij werken dus als bezige bijen mee aan de implementering van de nieuwe tijd. En zijn hierdoor dus uitermate ‘nuttig’, om maar even in de termen van de bij te blijven.
Behalve de nieuwetijdskinderen zijn er ook ouderen die al hun hele leven last hebben van hooggevoeligheid. Nu daar steeds meer over bekend wordt, beseffen zij dat ze dat al hun hele leven zijn. Ook zij zijn pioniers om het licht in de wereld te brengen.

Uit dit verhaal zou je kunnen concluderen, dat er dus 2 ‘botsende’ partijen op de aarde leven. Dat klopt, we leven nu in een overgangsfase en dat maakt het leven voor hooggevoelige mensen bijzonder lastig. Zij moeten zich vooralsnog ‘wapenen’ om zich in de huidige situatie te kunnen handhaven.
Ik schouw echter nooit een probleem, zonder dat er zich ook een oplossing aandient. In het geval van de jonge cliënte was dat een oefening om de aura te beschermen. Want wat ik destijds in die reading doorkreeg, bleek waarheid te worden. Steeds meer klanten komen de laatste jaren de winkel binnen, op zoek naar iets dat hen bij hooggevoeligheid kan helpen.

Er zijn allerlei oefeningen in omloop om je aura te beschermen. Het meest efficiënt is het om deze te combineren met een aardingsoefening. Van de geestelijke wereld kreeg ik eens een fijne oefening, die ik -en inmiddels vele anderen met mij- dagelijks gebruik. Als je mij een mail stuurt  naar contact@de-rode-amaryllis.nl o.v.v. ‘oefening aura bescherming’ stuur ik hem graag naar je op.
Als edelsteen om bij je te dragen, is labradoriet een sterke aurabeschermer. Deze steen is in diverse varianten in De Rode Amaryllis te koop.