Privé-consult medium

Wat is een Medium?
Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die wereld bestaat. Een medium is iemand die zich openstelt via zijn of haar innerlijke zintuigen, zodat overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen.

Verhalen en feiten uit het verleden of uit het nu. Iedereen kan innerlijk zien, weten, horen, voelen, en zelfs proeven of ruiken. Het vergt echter wel veel oefenen om hier goed in te worden. Maar dat geldt ten slotte voor de meeste dingen. Iedereen kan in een paar uur leren voetballen, maar dan ben je nog geen eredivisiespeler.

Annemarie Raaijmakers
Als student van het Arthur Findlay College, opleiding instituut voor medium training in Engeland, wordt er van mij verwacht dat ik privéconsulten geef om mijn mediumschap verder te ontwikkelen. De Rode Amaryllis biedt mij die mogelijkheid.

Als vooropleiding heb ik de cursus NLP master afgerond en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen in de richtingen Zingeving & Spiritualiteit en Energetisch therapeut. Dit is voor mij de basis om het mediumschap goed uit te kunnen voeren.

Data: in overleg

Kosten: € 20,00 voor een consult van 60 minuten
Alleen mogelijk op afspraak.

Voor afspraken en meer informatie:
Annemarie Raaijmakers
T 06-44232591
neeltje65@gmail.com

© Copyright 2017 - De Rode Amaryllis - All rights reserved