Praktijk HeartLight Healing

Healing – Board of Knowledge – Board of Angels
Een healing is een energetische behandeling waarbij ik gebruik maak van White Time healingenergie. Dit is een ontspannende en transformerende energie die helpt blokkades, ziektes, pijn, stress en traumatische gebeurtenissen te helen. Alle klachten met een lichamelijke en psychische achtergrond kunnen worden behandeld.
Universal White Time Healing ondersteunt het proces van loslaten van depressie, burn-out, angsten, eenzaamheid, emotionele trauma’s en verslavingen. Het helpt je bij het loslaten van belemmerende patronen.

Energiesysteem in balans
Belastende informatie uit vorige levens en uit je huidige leven wordt uit de ‘zielenurn’ en de chakra’s verwijderd. Hierdoor wordt het makkelijker om belemmerende patronen los te laten. Het hele energiesysteem wordt gereinigd en in balans gebracht. De lichaamscellen krijgen hun originele, gezonde trilling weer terug. Belemmerende energetische verbindingen
tussen jou en anderen worden verwijderd, zodat je vrij bent om je eigen leven te leiden.

Lagen afpellen
Informatie en ervaringen uit dit leven en uit vorige levens zitten als schillen om ons heen. Deze energetische lagen kunnen een belemmering vormen voor je dagelijkse leven en spirituele ontwikkeling. Als de belemmerende energie uit vorige levens is verwijderd, kan dat als een bevrijding ervaren worden. Je bent dan beter in staat om oude patronen te veranderen en meer vanuit je ware zelf te leven.

Lichamelijke klachten
De White Time energie bevordert het genezingsproces van lichamelijke klachten en ernstige ziektes. De healingen kunnen samen gaan met reguliere, medische behandelingen. Bij bijvoorbeeld chemotherapie en operaties bevordert en verkort de healing het genezingsproces en wordt de pijn verlicht.

Board of Knowledge en Board of Angels
Ook word je spiritueel geopend via de Board of Knowledge. De Board of Knowledge verwijdert grote emotionele en spirituele blokkades en zorgt dat je spiritueel kunt groeien in precies de goede richting voor jou. Het verwijdert trauma-energie, waardoor je het leven lichter gaat ervaren. Je kunt beter contact maken met je hoger bewustzijn en meer gebruik maken van jouw oorspronkelijke helderziende en helderwetende waarneming. Ook werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels. Daardoor raakt de healing alle aspecten van jouw ziel en word je geopend voor een dieper contact met jouw spirituele begeleiders. De Board of Knowledge en de Board of Angels geven je veel kracht in het dagelijkse leven en een impuls aan jouw spirituele
ontwikkeling.

Reading
Tijdens de behandeling ‘lees’ ik informatie uit chakra’s en de aura over vorige levens, het verleden en de huidige situatie. Eventueel bespreken we aan de hand daarvan de te nemen stappen in de toekomst. Een reading geeft inzicht over de thema’s en bestemming van je ziel.

Coaching
Na het verwijderen van energetische ballast is het makkelijker om naar je zelf en je huidige situatie te kijken. Je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien. De uitdagingen in je leven blijven, maar je kunt leren om daar op een bevredigende en unieke manier mee om te gaan. Dan ben je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar ben je schepper van je eigen leven. Als je meer dan 3 healingen hebt ontvangen, kan coaching een groter gedeelte van de sessie innemen.
Meer informatie over de coaching vind je op www.heartlightheailng.nl.

Kinderen
Kinderen hebben veel baat bij een energetische behandeling. Vaak is één behandeling al genoeg tegen slapeloosheid en angsten. Verder worden goede resultaten behaald bij spanningen, faalangst, hooggevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen en concentratie, boosheid, verdriet en
eenzaamheid. De behandelingen hebben een zeer ondersteunende en balancerende werking op kinderen met ADHD en autisme. Vaak is de wereld voor kinderen overweldigend en worden ze steeds van hun stuk gebracht. Met een eenvoudige oefening leer ik ze bij hun eigen kracht te blijven.

Wat gebeurt er tijdens een consult?
Eerst bespreken we jouw vraag en klachten. Daarna ontvang je
individuele symbolen van de Board of Knowledge en de Board of Angels. Dan ga je liggen op de behandeltafel. Ik stem af op mijn spirituele begeleiders die samen met mij behandelen. Vervolgens ‘kijk’ ik helderziend wat op dat moment geheald dient te worden. Eerst leg ik mijn handen op je lichaam zodat je in een diepe ontspanning komt. Daarna ga ik verder werken om chakra’s en de aura te reinigen, koorden en trauma- energie te verwijderen en de energielijnen te balanceren. Als
het van toepassing is kijk ik naar vorige levens en wat het effect is op jouw huidige leven. Ik vraag een laatste zegening en boodschap voor jou van de engelen. Ik sluit de heling af met gronding en bescherming.
Daarna bespreken we jouw ervaring en vertel ik wat ik ‘gezien’ heb. Ik geef informatie over je levensbestemming, eventueel over vorige levens en ik beantwoord jouw vragen.

Duur
Voor het totaal reinigen en balanceren van het energiesysteem zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten en achtergrond. Soms is één behandeling genoeg om weer energetisch in balans te komen.
Draag tijdens de sessie geen rode kleding, dat houdt de healingsenergie tegen.

Tarieven in de praktijk
Healing (incl. Board of Knowledge en reading) 75 minuten: € 105, kind t/m 18 jaar € 95
Betaling
Nadat we een afspraak gemaakt hebben, stuur ik per e-mail een factuur. Consulten in de praktijk dienen uiterlijk 7 dagen voor de afspraak per bank betaald te worden. Jouw plek is definitief gereserveerd nadat de betaling ontvangen is.

Als je een afspraak wilt maken of als je vragen over de healing hebt, kun je contact met mij opnemen:
Annecha Haans
annechaheartlight@gmail.com.
www.heartlighthealing.nl

© Copyright 2017 - De Rode Amaryllis - All rights reserved