Cursus Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een bijzonder krachtige en liefdevolle manier om blokkades, ziektes, pijn, stress en trauma’s los te laten. Het ruimt de ballast op die we met ons meedragen uit dit leven en vorige levens. Het aanpakken van oude emoties en informatie in je energiesysteem ondersteunt het proces van het loslaten van je oude zelf en het worden van degene die je werkelijk bent.

Universal White Time Healing kan gebruikt worden voor jezelf, mensen, dieren, de aarde, materie, gebeurtenissen en persoonlijke situaties. Degenen die een contactbehandeling ondergaan ervaren de White Time energie als heel prettig en diep ontspannend.

Zou je zelf ook meer rust, harmonie en innerlijke kracht in jouw leven willen ervaren? Dan biedt deze cursus jou daarvoor voldoende technieken. Ook kun je zelf mensen gaan begeleiden met Universal White Time Healing. Steeds meer mensen kiezen voor White Time Healing vanwege de energie, niet zozeer omdat ze anderen healing willen geven. White Time energie is de energie van de Nieuwe Tijd. De aarde ondergaat een spirituele evolutie en wij resoneren mee. White Time Healing geeft je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

HOE WERKT HET?

White Time, Witte Tijd, is verleden, heden en toekomst in één unit. De energie gaat naar het moment vlak voor de oorsprong van de klacht. Het haalt de oorzaak weg, de pijn uit het heden en het verloop van de klacht of ziekte in de toekomst. White Time energie stemt als het ware de snaren in de cellen. Daar waar disbalans is, brengt het de oorspronkelijke harmonie terug. White Time Healing werkt ook op de emotionele lagen. Daardoor helpt het je oude emoties los te laten en schokkende ervaringen te verwerken. Het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van zijn: gezond en in vrede zijn met jezelf.

DE CURSUS

Als jij je verder persoonlijk en spiritueel wilt ontwikkelen en vanuit je hart met mensen wilt werken, dan is deze cursus geschikt voor jou. Je leert veel verschillende technieken waarmee chakra’s, de aura en organen in balans worden gebracht en worden gereinigd. Je leert ook hoe je meer liefde en bewustzijn in je dagelijkse leven kunt brengen.

Er zijn vier levels. Na ieder level word je healingkracht sterker en ben je steeds beter in staat om mensen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied te begeleiden. Je kiest zelf hoeveel cursussen je volgt. Een aantal weken na iedere cursus wordt een terugkomworkshop georganiseerd.

CURSUS LEVEL 1

Je maakt kennis met de White Time filosofie en jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron wordt geopend. Spirituele blokkades worden verwijderd, waardoor je meer gebruik kunt maken van intuïtieve waarneming en gevoelens. De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je en geven inzichten.

Je leert:
· contactbehandeling van jezelf en anderen
· schoonmaken van de aura
· balanceren van de chakra’s
· afstandsbehandeling
· de Golden Movement, deel 1
· de kennis toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je steeds meer wordt wie je bent
· en nog veel meer…

DATA  Level 1   ( 2 dagen )

Vrijdag en zaterdag 12 en 13 april 2019
Vrijdag en zaterdag 8 en 9 november 2019

Tijd: van 10.00-18.00 uur

KOSTEN

De kosten van level 1 zijn € 299,00 inclusief diploma, 3 initiaties, cursusboek, soep, koffie en thee.

Meer informatie?

Annecha Haans 06 – 232 700 22
info@heartlighthealing.nl
www.heartlighthealing.nl.

Gratis introductieworkshop Universal White Time Healing

Maak je vrij van belastende energie

Je maakt kennis met Universal White Time Healing via meditaties, healing en een korte lezing.
De meditaties en oefeningen hebben een balancerende werking, openen je spiritueel en versterken je healingskracht. Je leert de Golden Movement, een helende beweging die het energiesysteem reinigt en oplaadt. Je ervaart de unieke kracht van jouw Hoger Zelf en leert hoe je het energiesysteem beschermt tegen verstorende energieën.

Datum: vrijdag 15 maart 2019 van 19.30 – 22.00 uur

Als je je tijdens de introductieworkshop aanmeldt voor de cursus ontvang je 15% korting. Je betaalt dan € 255 i.p.v. € 299 voor de 2-daagse cursus.

© Copyright 2017 - De Rode Amaryllis - All rights reserved