Cursus Board of Knowledge

CURSUS BOARD OF KNOWLEDGE
Wil je spiritueel verder groeien?
De Board of Knowledge is misschien wel de meest efficiënte manier om spiritueel te openen. De Board of Knowledge gaat veel verder dan healing en geeft een enorme impuls aan je spirituele groei.
Deze unieke kennis geeft je de gelegenheid om mensen te openen, zodat ze spiritueel kunnen groeien in de juiste richting. De Board of Knowledge verwijdert grote spirituele blokkades. Er kan steeds opnieuw mee gewerkt worden, en elke keer weer helpt het mensen om door te groeien naar wat het beste voor hen is en in de richting die hen het verst brengt naar de totale spirituele verlichting. De Board versterkt wat iemand al weet en kan. Het werkt op spiritueel, maar ook op fysiek, emotioneel en mentaal gebied en heeft een positief effect op alle gebeurtenissen in je dagelijkse leven.

Heilige kennis
De Board of Knowledge (Wand der Kennis) is afkomstig van een universele tempel met 5 wanden met op iedere wand 36 heilige symbolen. In het universum werd deze kennis altijd al gebruikt en sinds 2009 wordt het op aarde gedeeld. In de spirituele evolutie van de aarde worden wij geopend om steeds meer vanuit ons ware zelf en in het bewustzijn van liefde en eenheid te leven. De Board of Knowledge geeft ons de prachtige gelegenheid om ons verder te openen en ons spirituele proces te ondersteunen en te verlichten.

Board of Knowledge 1 t/m 5
Er bestaan 5 Boards en allen zijn ze een stap naar meer verlichting. Board 1 heeft effect op het fysieke lichaam, het chakrasysteem, de aura en het DNA. Board 2 heeft effect op het emotionele en psychologische vlak. Het werkt op het emotionele lichaam en de ziel, waardoor trauma-energie uit het huidige leven en vorige levens wordt gereinigd. Board 3 bereikt alle lagen van de ziel en geest. Board 4 heeft een goddelijke kwaliteit en Board 5 is het ultieme en heilige deel en versterkt de werking van de andere Boards.

Trauma-energie
De Board of Knowledge reinigt trauma-energie in het energiesysteem. Angsten, pijn en andere negatieve emoties worden verzacht of helemaal opgelost, zonder dat het trauma en de herinnering eraan gewist worden. Het reinigen van het trauma heeft een positief effect op het leven van de persoon en zuivert de ziel en de tijdlijn.
De Board of Knowledge is geen healingvorm, maar heeft vaak hetzelfde effect, omdat de persoon zich blijer en lichter voelt na een Boardsessie.

Ieder heeft een uniek pad
De intelligentie van de Board of Knowledge zoekt de juiste symbolen met de meest optimale werking voor die persoon. Als Boardgever kun je mensen spiritueel openen, maar je kunt geen spirituele richting aangeven. Iedereen heeft zijn/haar eigen spirituele reis en die kan heel anders zijn dan jij voor die persoon in gedachten hebt. Het maakt niet uit waar iemand staat in het leven. Of een persoon nu weinig of veel stappen gezet heeft in diens spirituele ontwikkeling, de Board zal iemand brengen naar een hogere kwaliteit van zichzelf. De Board kan nooit verkeerd gebruikt worden, verwijderde blokkades kunnen niet terugkeren.

Boardgever worden
De Board geeft je grenzeloze mogelijkheden om anderen, maar ook jezelf spiritueel steeds verder te openen en zal je helderziendheid doen toenemen. Als je als healer werkt, zal de Board het effect van jouw healing vergroten.
Een Boardgever ontwikkelt een eigen unieke verbinding met de Board of Knowledge.
De Board of Knowledge opent de lagen van de ziel op alle bestaansniveaus. Niet alleen op het aardse niveau en dat van vorige levens, maar ook op het niveau wat wij als mensen niet kunnen begrijpen.
Nooit eerder heb ik ervaren dat ik in alle lagen van mijn ziel geopend werd. Ik ervaar dat de energie in elke vezel van mij aanwezig is en via mij werkt op mijn omgeving, ook als ik niet aan het werk ben. Het opent niet alleen anderen, maar ook mij, steeds weer. De Board is als een gids die voelbaar aanwezig is en mij de weg wijst op mijn spirituele pad.

Cursus Board of Knowledge 1 & 2
Je leert intuïtief te werken met Board 1 en 2 en leert de betekenis van de symbolen. Je leert hoe je de Board op afstand kunt geven en hoe je mensen kunt beschermen met de Board. Je ontvangt kennis over de achtergrond van de Board of Knowledge, de spirituele evolutie van de aarde, het ontstaan van de ziel, spirituele blokkades en het nieuwe chakrasysteem.
Je leert hoe je de Board kunt geven aan individuen, groepen mensen, dieren, de natuur, gebeurtenissen, landen, stenen en mineralen.
Er worden initiaties gegeven, waardoor je met deze heilige kennis kunt werken. Een vooropleiding is niet nodig. Iedereen die zich aangetrokken voelt kan Boardgever worden. Na deze cursus kun je ook de cursusdelen 3, 4 en 5 volgen.

Data: zaterdag en zondag 21 en 22 december 2019
Tijd: 10.00-18.00 uur
Kosten: € 695 ( als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 795 ) inclusief cursusboek, initiaties, sheets met symbolen, geluidsopnamen van de meditaties, diploma, koffie, thee, koek, soep.

Board of Knowledge 3
Board of Knowledge 3 is een deel van de Heilige Stroom (the Holy Flow).
Board of Knowledge 3 opent Tijd en Ruimte en maakt het mogelijk om spiritueel dieper te openen en deze openingen te manifesteren in Tijd en Ruimte. Het reikt verder dan Tijd en Ruimte, waardoor het enorme transformaties teweeg kan brengen, voor individuen, de hele mensheid, de Aarde, het Universum en Alles.
Board 3 bereikt alle bestaansniveaus van de ziel en kan het leven van een persoon echt veranderen.

Als je als Boardgever verder wilt groeien op je spirituele pad is dit een logische stap voor jou. Jouw spirituele groei gaat verder op een dieper niveau.

De cursus
Board 3 heeft een kaart met 36 symbolen. Nu ga je leren over de verborgen tekens.
De inhoud van de cursus is uitgebreider dan de cursus Board 1&2.
Je kunt met Board 3 mensen verder laten groeien in meditatie-initiaties en upgrades. Er zijn upgrades voor een boost in spirituele ontwikkeling, het openen van de hogere chakra’s en helderziendheid. Al dit werk kun je ook voor jezelf en op afstand doen.

Ook kun je werken voor alle situaties en gebeurtenissen in het verleden en in de toekomst, de natuur, dieren, Moeder Aarde, het Universum, etc. Ook kun je met Board 3 aan het menselijk groepsbewustzijn werken. Het is heel krachtig om dit tegelijkertijd met meerdere Boardgevers te doen.
Je leert Boardwater maken, waarmee je jezelf, anderen en de wereld kunt ondersteunen in specifieke thema’s.
Via meditaties kun je jouw verbinding met de verschillende Boards sterker maken.

Data: vrijdag en zaterdag 22 en 23 november 2019
Tijd: 10.00-18.00 uur
Kosten: € 695 (als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 795), inclusief cursusboek, diploma, initiaties, sheets met symbolen, geluidsopnamen van de meditaties, diploma, koffie, thee, koek, soep

Aanmelden en meer informatie: Annecha Haans
info@heartlighthealing.nl, www.heartlighthealing.nl

© Copyright 2017 - De Rode Amaryllis - All rights reserved