Cursus Board of Angels

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit dan die van ons en is een onderdeel van de Board of Knowledge.
Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle
verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de Blauwe Creatie te vinden zijn.
Deze engelen en deze cursus zijn uniek. Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig.
Dit is iets wat nooit eerder op aarde werd geleerd. Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie is het nodig om met de Heilige Engelen van Licht samen te werken in onze realiteit. Met hun zachte healing en tedere energie ondersteunen zij ons en ons werk voor anderen en de wereld. We worden gekoesterd door de zachte energie van de Heilige Engelen van Licht. Ook de engelen en iedereen van ons universum en Blauwe Creatie worden door hen omhelsd en geholpen.

De energie en de tekens van Board of Angels hebben een prachtige zachtheid. Deze zachtheid zit ook in de kracht, kwaliteit en werking van de cursus. Wat je in de cursus leert kun je op veel manieren gebruiken. Als gever van de Board of
Angels kun je je laten meenemen in de prachtige wereld van de engelen. Dit gebeurt via initiaties, healing, meditaties, upgrades, ceremonies en via het maken van engelenwater.
De energie van de Board of Angels geef je met de puurheid en waarheid van je hart. Met een zachte, heilige omhelzing zorg je voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk. Niets is te groot of te overweldigend. Deze cursus geeft jou fantastische mogelijkheden om spiritueel verder te openen. Als gever werk je aan je eigen spiritualiteit, groei en ontwikkeling als nooit tevoren!

Data:
Vrijdag en zaterdag 14 en 15 december 2018 van 10.00 – 18.00 uur

Kosten:
€ 750 ( als je 4 weken voor aanvang van de cursus betaalt, daarna € 850  ) incl. cursusboek, initiaties, kaart met 36 tekens, opnamen van de meditaties, koffie, thee, koek en soep.

Aanmelden en meer informatie:
Annecha Haans, www.heartlighthealing.nl

© Copyright 2017 - De Rode Amaryllis - All rights reserved